Spring til indhold

Velkommen til Egen

Opfordring til at komme op på cyklen

Kære landsbylaug

Har i tid og lyst

Lørdag d. 27 april kl. 10

Landsbyforum og Cykelforum bede jer samle så mange som muligt fra jeres bagland til at komme cyklende ind på Rønhave Plads kl. 10 når vi skyder første etape af Cykelforums kampagne ”God adfærd” i gang med en officiel tale om Cykelforum og kampagnen.

Så bare lige for at markere, at Cykelforum og dets medlemmer omfatter rigtig mange mennesker kunne det være fedt, hvis I kunne svinge forbi – evt. i forbindelse med en af jeres træningsture.

Ved Verdensmålsfestivalen fredag den 26. og lørdag den 27. April, har Cykelforum og Gruppen for Bæredygtig Transport en stand på Rønhave Plads, hvor vi sætter fokus på de sundhedsmæssige aspekter af at cykle.

Bl.a. har vi en cykelbane opstillet, hvor folk kan konkurrere om at gennemføre i den bedste tid (vinderne får biografbilletter).

Vi håber på at så mange af Cykelforums medlemmer kommer i løbet af lørdagen for at få budskabet ud, dels omkring Cykelforum, men også om fordelene ved at cykle.

Vi har bl.a. fået lavet en flot roll-up som gerne skulle nå at blive klar (se højre side af mailen).

Vi har vedhæftet aktøroversigt så du kan se hvem der ellers deltager. Louise og Britta vil være tilstede hele dagen og ved siden af os står Sundhedsafdelingen, der tilbyder sundhedstjek.

Hvis du vil læse mere om Verdensmålsfestivalen, kan du se mere påhttps://www.verdensmaalene.dk/

 

Sønderborg Landsbyforum                                                                 Augustenborg .18/04-19

Agnes Nielsen

Del på Facebook